Преместване на офис

Услуги

Може ли преместването на офиса или бизнеса Ви да се превърне в истински кошмар?

Могат да се объркат толкова неща! Ами ако планираното време не е разчетено правилно, а работата Ви притиска със срокове? Кой ще се погрижи за демонтажа и монтажа на офис оборудването или стелажите в склада? От къде да купите подходящи кашони? Как да се опакова техниката така, че да не пострада при преместването? А колко ли ще струва всичко?
Все въпроси от които могат да побелеят косите на всеки офис мениджър.
А може ли преместването на офисът Ви да премине гладко и безпрепятствено? Може ли стресът да бъде намален до минимум и вместо в изнервена среда, да се преместите спокойни, в компанията на усмихнат, коректен и опитен персонал?

Това е целта на работата ни в Хамали Ташев - Карголифт.

Корпоративното преместване е сложна и специфична задача, затова още от първоначалния оглед, нашият консултант ще Ви посъветват за отделните стъпки, по които да премине преместването. Ще ви предоставим целият набор от специфични дейности в една обобщена и разбираема оферта. От правилното планиране и организация на времето за пренасяне, доставката на кашони, през необходимия за преместването демонтаж и монтаж на офис или складовото оборудване. Ще уточним подробностите по опаковането, избора на подходящ транспорт, докато накрая стигнем и до подреждането в новия офис или склад.

А цената?

Ще бъдете приятно изненадани. Гъвкавата ни ценова политика, богатият натрупан опит и сплотен екип ни позволяват да оптимизираме разходите си така, че да предложим един изключително конкурентен краен продукт.
Как можете да сте сигурни все пак?
Вижте кои са клиентите ни и какво казват те за нас. Това е най-добрият барометър за това, как се справя една фирма с възложената и работа. Разгледайте внимателно какви препоръки и клиенти има всяка компания и няма да сбъркате в избора си!