Преместване на жилище

Услуги

Преместването на жилище е един много личен и притеснителен момент в живота на всеки.

Нормално е човек, попаднал в тази ситуация да се безпокои за това как ще бъде пренесено имущество му, дали няма да има счупени и повредени мебели, дали няма да бъде изнудван за повече пари в последния момент и не на последно място идват притесненията за това, кого всъщност пускате в дома си?
Затова и изборът на хамали за преместването Вашето жилище е толкова важен. Разбира се най-добре е това да бъдат проверени чрез познати фирма за пренасяне или студенти хамали. Но ако все пак нямате близки, които са се премествали наскоро – как да направите правилния избор?
Най-удачно в този случай е да се доверите на доказана фирма в бранша. Една от причините е, че всяка уважаваща себе си фирма, не би допуснала компромис с качеството на предлаганата услуга.

В Хамали Ташев – Карголифт, персоналът е внимателно подбран. При нас работят интелигентни и възпитани момчета с дългогодишен опит в пренасянето на личен багаж. Екипът ни умее да взема подходящите правилни рещения в трудни ситуации, отлично обучен е и е екипиран с необходимите техника и инструменти за безпроблемно преместване на Вашето жилище. Цената за преместването ще Ви бъде оферирана от наш консултант преди самото преместване, след безплатен оглед на място /или след получаване на подробен списък, изпратен от вас по и-мейл/. Така ще бъдете сигурни че няма да попаднете на злонамерени хамали, оферирали ниска цена по телефона с надеждата, че в деня на преместването с пазарлъци и караници ще Ви изнудват за повече пари.

Как можете да сте сигурни все пак?

Вижте какво казват клиентите ни за нас. Това е най-добрият барометър за това, как се справя една фирма с възложената и работа. Разгледайте внимателно какви препоръки и клиенти има всяка компания и няма да сбъркате в избора си!