Услуги

Хамалски услуги

Често в къщи или в офиса се налага да се извърши някоя малка хамалска услуга. Купили сте си нов диван, а няма кой да го качи в апартамента ви. Или пък шефът ви е решил да изхвърли старите бюра и ви е натоварил с избора на фирма.
Без значение дали трябва да преместим една пералня или голям корпоративен бизнес, ние от Хамали Ташев – Карголифт сме готови да реагираме бързо и адекватно на вашите нужди.

А можем ли да реагираме дори в същия ден? Да! Просто се обадете и ни кажете с какво бихме могли да Ви помогнем.

Преместване на жилище

Преместването на жилище е един много личен и притеснителен момент в живота на всеки. Нормално е човек, попаднал в тази ситуация да се безпокои за това как ще бъде пренесено имущество му, дали няма да има счупени и повредени мебели, дали няма да бъде изнудван за повече пари в последния момент и не на последно място идват притесненията за това, кого всъщност пускате в дома си?
Затова и изборът на хамали за преместването Вашето жилище е толкова важен. Разбира се най-добре е това да бъдат проверени чрез познати фирма за пренасяне или студенти хамали. Но ако все пак нямате близки, които са се премествали наскоро – как да направите правилния избор?
Най-удачно в този случай е да се доверите на доказана фирма в бранша. Една от причините е, че всяка уважаваща себе си фирма, не би допуснала компромис с качеството на предлаганата услуга.

В Хамали Ташев – Карголифт, персоналът е внимателно подбран. При нас работят интелигентни и възпитани момчета с дългогодишен опит в пренасянето на личен багаж. Екипът ни умее да взема подходящите правилни рещения в трудни ситуации, отлично обучен е и е екипиран с необходимите техника и инструменти за безпроблемно преместване на Вашето жилище. Цената за преместването ще Ви бъде оферирана от наш консултант преди самото преместване, след безплатен оглед на място /или след получаване на подробен списък, изпратен от вас по и-мейл/. Така ще бъдете сигурни че няма да попаднете на злонамерени хамали, оферирали ниска цена по телефона с надеждата, че в деня на преместването с пазарлъци и караници ще Ви изнудват за повече пари.
Как можете да сте сигурни все пак?

Вижте какво казват клиентите ни за нас. Това е най-добрият барометър за това, как се справя една фирма с възложената и работа. Разгледайте внимателно какви препоръки и клиенти има всяка компания и няма да сбъркате в избора си!

Преместване на офис

Може ли преместването на офиса или бизнеса Ви да се превърне в истински кошмар?
Могат да се объркат толкова неща! Ами ако планираното време не е разчетено правилно, а работата Ви притиска със срокове? Кой ще се погрижи за демонтажа и монтажа на офис оборудването или стелажите в склада? От къде да купите подходящи кашони? Как да се опакова техниката така, че да не пострада при преместването? А колко ли ще струва всичко?
Все въпроси от които могат да побелеят косите на всеки офис мениджър.
А може ли преместването на офисът Ви да премине гладко и безпрепятствено? Може ли стресът да бъде намален до минимум и вместо в изнервена среда, да се преместите спокойни, в компанията на усмихнат, коректен и опитен персонал?
Това е целта на работата ни в Хамали Ташев – Карголифт.
Корпоративното преместване е сложна и специфична задача, затова още от първоначалния оглед, нашият консултант ще Ви посъветват за отделните стъпки, по които да премине преместването. Ще ви предоставим целият набор от специфични дейности в една обобщена и разбираема оферта. От правилното планиране и организация на времето за пренасяне, доставката на кашони, през необходимия за преместването демонтаж и монтаж на офис или складовото оборудване. Ще уточним подробностите по опаковането, избора на подходящ транспорт, докато накрая стигнем и до подреждането в новия офис или склад.
А цената? Ще бъдете приятно изненадани. Гъвкавата ни ценова политика, богатият натрупан опит и сплотен екип ни позволяват да оптимизираме разходите си така, че да предложим един изключително конкурентен краен продукт.
Как можете да сте сигурни все пак?
Вижте кои са клиентите ни и какво казват те за нас. Това е най-добрият барометър за това, как се справя една фирма с възложената и работа. Разгледайте внимателно какви препоръки и клиенти има всяка компания и няма да сбъркате в избора си!

Демонтажни и монтажни услуги

Без значение дали трябва да се демонтира офис или складово обзавеждане, мебели или друг тип оборудване – ние от Хамали Ташев – Карголифт можем да помогнем.
Дългите години работа и сблъскването с разнообразни логистични задачи, свързани с извършването на демонтажни и монтажни работи, ни помогнаха да се чувстваме уверени при решаването и на най-сложните такива. Едно от нещата, с които се гордеем най-много е опитният ни екип. Оборудвани сме с необходимите за тези специфични задачи техника и инструменти, имаме и знанията за да ги изпълним.
Големият ни опит и коректна работа, накараха нашите клиенти да ни се доверят при де/монтажа не само на мебели, но и на стелажни и складови системи, палетни стелажи, складови системи тип мецанин и др. В резултат на това в момента сме партньори с водещи фирми в отрасъла, а зад гърба ни са успешно изпълнените проекти за складови системи на СПОРТ ДЕПО, ПУМА България, МОБИЛТЕЛ , ХУСКВАРНА България , НЕЛАС авточасти и др.

Товаро - разтоварни услуги

Често работата на фирмите е свързана с доставка и разтоварване на стока и материали или пък товарене и експорт на такива.
За тези случаи предлагаме на клиентите си дългосрочни схеми на работа, с отстъпки за редовни и големи обеми от работа, при разтоварването или товаренето на ТИР-ове, контейнери или вагони. Оборудвани сме с необходимите за работата транспортни колички и техника. При необходимост, можем да подсигурим мотокар и/или кран, за товаренето или разтоварването на предмети с голямо собствено тегло.
Използваме случая да поздравим дългогодишните си партньори – част от тях можете да видите в секция „КЛИЕНТИ” на сайта ни.

Опаковане

Опаковането на мебелите, обзавеждането или техниката ги предпазва от замърсяване, влага, надрасквания и им придава много по-голяма стабилност при транспортиране и извършване на товаро-разтоварни услуги. Разбира се опаковане не е необходимо навсякъде и във всяка ситуация. Различни са опаковките и при извършване на локални или международни премествания. Затова и нашите консултанти ще Ви помогнат да се ориентирате в това какво ще е необходимо де се опакова, след като се запознаят конкретно с вашите нужди.
Хамали Ташев – Карголифт разполага с всички необходими опаковъчни материали – стреч фолио, аеропол, кашони с различни размери, тиксо, одеяла за опаковане, чували и т.н.
Опаковъчните материали, предлагани от нас можете да закупите и отделно. За ценова листа и по-подробна информация, моля да се свържете с нас по телефон или и-мейл.

Транспорт

Транспортът е неразделна част от всяко едно преместване. Изборът на подходящ камион е важна част от цялостната планировка. Затова в Хамали Ташев – Карголифт можем да предложим богата гама от камиони и бусове с товароносимост от 1,5т до 10т. Колите са покрити, оборудвани с укрепващи колани, имат възможност за разоборудване на брезента и товарене с кран или мотокар /от трите страни или през покрива/. Камионите имат необходимите разрешителни за работа в идеалния център, а шофьорите ни са с богат опит и могат да реагират адекватно във всяка трудна ситуация.

По желание на клиента, фирмата ни предлага и извършването само на транспортна услуга. Товаренето и разтоварването в този случай се извършват от клиента, а Вие можете да сте спокойни, че стоката Ви ще пристигне на точния адрес в уговореното време.