Референции от доволни клиенти

Тук ще видите, какво мислят клиентите ни за нас.

Фирма: БАУМАКС България ЕООД
Име: Маркус Дуле
Длъжност: управител

БАУМАКС България ЕООД

…имахме удоволствието да работим с професионалния екип на Карголифт по време на ремонтните дейности в централата на БАУМАКС, когато бяха необходими демонтаж, преместване и монтаж на всички мебели и техника в офиса. Бяхме приятно изненадани от професионалното съдействие при изготвяне на графика за посещенията на екипа на Карголифт и бързата и своевременна реакция при неизменно настъпващите промени в предварителния план и ремонтните дейности. Фирмата разполага с достатъчно и добре обучени професионалисти, на чиято точност и коректно изпълнение на задачите можехме да разчитаме дори и през почивните дни.

Въпреки напрегнатия режим на работа и кратките срокове, екипът на Карголифт успя да се справи по възможно най-добрия начин с поставената задача, като съдействаше за плавното протичане на целия процес и се грижеше за гладката комуникация с останалите подизпълнители. Не на последно място трябва да отбележим и факта, че по време на дейностите по преместване, демонтаж и монтаж, не пострадаха нито мебелите, нито техниката в офиса…

Фирма: ДЕВИН АД
Име: Георги Серафимов
Длъжност: изп.директор

ДЕВИН АД

Имахме удоволствието да ползваме услугите на Хамали Ташев – Карголифт, когато ги избрахме за преместването на централния ни офис в София.

…..бихме могли категорично да ги определим като добър и надежден партньор, който успешно и безпроблемно извърши възложената им работа. Останахме изключително доволни от приятелското отношение, отговорността и коректността, показани от техния екип…..

Фирма: СПОРТ ДЕПО АД
Име: Галина Георгиева
Длъжност: мениджър логистика

СПОРТ ДЕПО АД

…..за извършване на демонтажни и монтажни услуги, монтаж на палетни и други стелажи, вътрешно-складови размествания и др.

Служителите притежават необходимите познания, техника и позитивно отношение към работата, влагайки старание и усърдие. Извършените услуги винаги са завършвани качествено и в срок. Фирмата има гъвкава ценова политика, съобразена с разбиранията на клиента и в случаите, когато това е било възможно сме получавали и допълнителни отстъпки от предварително направените договорки.

Натрупаният съвместен опит с фирма Карголифт ЕООД ни дава увереност да я препоръчаме като отговорен и сериозен партньор, с който смятаме да работим и занапред…..

Фирма: ТОКУДА Банк АД
Име: Л.Манолов
Длъжност: изп.директор

ТОКУДА БАНК АД

……Ръководството на ТОКУДА БАНК АД издава настоящото препоръчително писмо на фирма КАРГОЛИФТ ЕООД, във връзка със съвместната им работа, в уверение на това, че фирмата извърши коректно и с грижата на добър изпълнител възложената и работа…..

Фирма: МАТРАКС ЕООД /МАГНИФЛЕКС/
Име: Ванислав Маринов
Длъжност: директор логистика

МАТРАКС ЕООД

…..въз основа на съвместната работа на двете фирми в продължение на две години.

Възползваме се от услугите на Хамали Ташев – Карголифт за организация на дейности в складовото ни стопанство и решаване на различни логистични задачи. Изключително удовлетворени сме от коректната и професионална работа на фирмата, личната ангажираност на екипа, възможността за бърза реакция и гъвкави ценови решения…..

Фирма: ПУМА България
Име: Сава Бобчев
Длъжност: директор

ПУМА България ЕООД

…..демонтаж, палетизиране, подходящо опаковане, транспортиране, подреждане и монтаж на палетни рафтови стелажи от наш склад с площ 600м2.

Обърнахме се към Хамали Ташев – Карголифт по препоръка на наши партньори, които вече бяха използвали услугите на фирмата. Въпреки кратките срокове, служителите на Карголифт ЕООД успяха дя създадат отлична организация и да извършат преместването в рамките на два дни…
Работата беше организирана така, че да не попречи на нормалния търговски ритъм на фирмата ни, което бе от изключителна важност за нас…

…с удоволствие ги препоръчваме като стабилен и надежден партньор…..

Фирма: АТЛАНТИЧЕСКИ КЛУБ в България
Име: Соломон Паси
Длъжност: президент

АТЛАНТИЧЕСКИЯТ КЛУБ В БЪЛГАРИЯ

С настоящата препоръка бих искал да изразя голямото си удовлетворение от коректната, бърза и професионална работа на Хамали Ташев – Карголифт.
Отлично впечатление още при първите ни разговори направи акуратната преценка за предстоящата работа, с поглед към всеки детайл…
Радвам се, че направихме точно този избор на фирма, защото в последствие,първоначалните ни впечатления се оправдаха напълно…..

Соломон Паси
Президент на Атлантическият клуб в България

Фирма: БАН Институт по полимери
Име: ст.н.с. I ст. дхн К.Троев
Длъжност: директор

БЪЛГАРСКА АКАДЕМИЯ НА НАУКИТЕ
Институт по полимери

…..възложената работа бе извършена в кратък срок и при отлична организация…

Институт по полимери дава висока оценка на работата на Хамали Ташев – Карголифт и ще разчита и в бъдеще на фирмата като надежден партньор…..

Фирма: КОНЕКТА
Име: Йордан Кумчев
Длъжност: управител

КОНЕКТА

…..Проблем за нас беше сложността на изпълнение на задачата, свързана с демонтажа, опаковането, транспортирането и монтажа на над 20 специфично оборудвани работни места.

Въпреки трудната задача, в деня на преместването беше създадена перфектна организация и имуществото ни беше демонтирано, преместено и монтирано съгласно нашите изисквания в много кратък срок и без никакви щети.

…Не на последно място, цената за извършената услуга бе изключително добра за нас…..

Фирма:
Име: Валери Василев
Длъжност: художник

Валери Василев
художник

Искам с настоящото писмо да ви благодаря за чудесно свършената работа от вашия екип за пренос на цялото творчество на моя баща от София до Велико Търново.
Дни преди самото пренасяне на стотици графики бях изпаднал в отчаяние, притеснявах се дали голяма част от тях не биха могли да пострадат. Но както се случва в добрите филми, всичко бе перфектно, от огледа на ситуацията до товаренето и разтоварването на определеното място.
Безкрайно съм доволен от професионализма на вашите служители. Възхитен съм, че пренесоха стотици килограми хартия с усмивка и НИТО ЕДИН ГРАФИЧЕН ЛИСТ НЕ ПОСТРАДА!!!

Фирма: Веста – Р ООД
Име: Радослав Радославов
Длъжност: управител

ВЕСТА-Р ООД

Хамали Ташев – Карголифт са наш предпочитан изпълнител за извършване на професионални хамалски и монтажни услуги при преместване на предлаганите от нас артикули – професонални шевни машини, резервни части…

На тях се доверихме при скорошното преместване на главния офис на фирмата ни и на нашите складове в град София, включително и преместване на каса с тегло 300кг. Извършен беше демонтаж и монтаж на складовинте ни конструкции от палетни стелажи, включително рязане с флекс, работа с ударно-пробивна техника, извозване на строителни отпадъци.

За нас е изключително важен факта, че във всеки един момент, Хамали Ташев – Карголифт разполагаха с достатъчен брой хора при преместването на нашия офис и складове, което продължи един месец, включително събота, неделя и празнични дни.

Наблюденията, с които останахме са: изключително кратки срокове за организиране на преместването, коректна и дисциплинирана работа от страна на служителите на фирмата, професионализъм и акуратност…..

Фирма: ЕЛЦИК ЕООД
Име: Цветелина Чанкова
Длъжност: зам.управител

ЕЛЦИК ЕООД

…..обърнахме се към Хамали Ташев – Карголифт с молба за съдействие при демонтаж на специализирано оборудване в цех за фина механика, товарене на оборудването в контейнер за експорт и пренасяне на офис мебели и оборудване.

Фирмата се справи с всички поставени задачи безупречно и на високо професионално ниво. Преимущества бяха бързото реагиране и спазването на сроковете.

Изключително сме доволни от извършените работи и с удоволствие ще работим съвместно и в бъдеще…..

Фирма: Golden Pages
Име: Марта Месечкова
Длъжност: мениджър

Марта Месечкова
мениджър в Golden Pages

….свързах се с г-н Ташев във връзка с последното ни преместване и ме впечатли положителното му отношение, бързата реакция за огледа, както и разумната цена.

Наложи ми се да променя датата, за което от Хамали Ташев – Карголифт проявиха разбиране и дори не споменаха за неустойки.

В деня на преместването всичко мина като по вода…..

Фирма: КРЕДИБУЛ АД
Име: Десислава Николова
Длъжност: оперативен мениджър

КРЕДИБУЛ АД

…многократно сме използвали Хамали Ташев – Карголифт за товаро-разтоварни услуги и услуги по пренасяне на важни за Кредибул товари.

Доверяваме се на тях, защото всеки ден от нашето сътрудничество доказват с работата си, че ни предоставят качествени, надеждни и сигурни услуги.

Бързата реакция и ориентираното към клиента отношение на целия екип, добавят стойност към нашите отношения…..

Фирма: One Smart Star България
Име: Димитринка Коева
Длъжност: управител

ONE SMART STAR България

С настоящото писмо искам да изразя голямото си удовлетворение от професионалната, експедитивна и внимателна работа на Хамали Ташев – Карголифт.

…не само като качество на работа и обслужване, а и в ценово отношение Карголифт ЕООД се отличава от останалите фирми на пазара в този сектор – цените на предлаганите услуги са изцяло формирани и съоббразени с вида и обема на съответните дейности, което ги прави обосновани и реалистични…..

Фирма: БУЛЕКОПАК АД
Име: Стоян Георгиев
Длъжност: технически мениджър

БУЛЕКОПАК АД

…..Работата беше извършена отговорно, качествено и в срок. Екипът на Хамали Ташев – Карголифт отговори адекватно и гъвкаво на очакванията ни, съобразявайки се точно с удобното за нас време за преместване.

Базирайки се на нашия съвместен опит, имаме удоволствието да препоръчаме Хамали Ташев – Карголифт, като един надежден и коректен партньор в областа на хамалските услуги и преместването на офиси, с който ще се радваме да работим и занапред…..

Фирма: София Венчърс АД
Име: Любен Белов
Длъжност: изп.директор

СОФИЯ ВЕНЧЪРС АД

…..Познаваме работата на Хамали Ташев – Карголифт вече повече от две години. За случаите, в които сме ползвали услугите на фирмата можем да кажем, че винаги сме получавали бърза,професионална и акуратна помощ за нашите нужди.

…за нас бе изключително важно офис обзавеждането и прилежащата техника да бъдат демонтирани, преместени с необходимата грижа и внимание и монтирани. Радваме се, че отново получихме това специално отношение от екипа на Хамали Ташев – Карголифт. Всичко беше деминтирано и монтирано, опаковано подходящо и преместено съгласно нашите изисквания, без никакви щети и въпреки лошото време…..

Фирма: Европейски институт
Име: Любов Панайотова
Длъжност: директор

ЕВРОПЕЙСКИ ИНСТИТУТ

Фондация Европейски Институт издава настоящата референция на фирма Карголифт – Ташев, в уверение на това, че същата бе наета от Института за извършване на демонтаж, монтаж, пакетиране и пренасяне на офис мебели и оборудване на института.

Работата бе извършена безупречно в определините срокове и при отлична организация. Останахме много доволни от извършените дейности и в бъдеще ще се възползваме от услугите на фирмата.

Възползваме се от случая да препоръчаме Карголифт ЕООД като надежден и отличен партньор…..

Фирма: ДАНЛЕКС ЕООД
Име: Надя Божилова
Длъжност: управител

ДАНЛЕКС

…..имаме удоволствието да изкажем на Вас и служителите от Карголифт нашето удовлетворение от проявената висока отговорност при изпълнението на възлаганите им от нас задачи.

Най-искрено Ви пожелаваме все така убедително да доказвате репутацията си на отличен партньор и с удоволствие Ви препоръчваме като такъв…..

Фирма: Детска ясла №69
Име: Татяна Ангелова
Длъжност: директор

ДЕТСКА ЯСЛА №69

…..ръководството на Детска ясла №69 изказва своите благодарности на Вас и екипа Ви за това, че се отзовахте бързо и свършихте работата си перфектно по пренасянето на мебели и професионално кухненско обзавеждане до нашата ясла.

Вашите служители проявиха висок професионализъм и внимание. Товарът бе пренесен навреме и без поражения…..

Фирма: ДООР 2000
Име: Даниела Давчева
Длъжност: управител

ДООР 2000

Фирмата ни прави ежемесечни доставки на големи количаства обков и аксесоари за ПВЦ дограма.
От самото начало на работата ни, ползваме услугите на Хамали Ташев – Каргорлифт и сме много доволни от работата им.

– Реагират незабавно на спешни повиквания.
– Винаги са коректни, точни и експедитивни.

За нас е голямо улеснение работата с тях и ги препоръчваме на всички, нуждаещи се от хамалски услуги.

Фирма: IRM
Име: Габор Такач
Длъжност: управител

IRM - international resource management

Карголифт извършва бързи и коректни премествания на офиси и жилища с изгодни за клиентите условия.
Удовлетворени сме от сътрудничеството си с фирмата, нейните служители са компетентни и прецизни, работят ангажирано и акуратно.

Във връзка с доброто си сътрудничество, считаме, че Хамали Ташев – Карголифт са надежден и коректен делови партньор и с настоящото писмо даваме препоръката си пред Вас за тях.

Фирма: Капитан дядо Никола АД
Име: Ибрахим Ерен
Длъжност: управител

КАПИТАН ДЯДО НИКОЛА

Въз основа на дългогодишното си сътрудничество с Карголифт София, като фирма за товаро-разтоварни услуги, смеем да твърдим, че фирмата е коректна в търговските си взаимоотношения.

– Своевременно реагира при необходимост на спешни доставки.
– Добре подготвения персонал отговаря на необходимите изисквания и има нужния професионализъм, доказал конкурентните си предимства.

Препоръчваме фирма Карголифт, като надежден партньор.

Фирма: MSA Safety България
Име: Роман Гюров
Длъжност: управител

MSA SAFETY България

С настоящото бих желал да препоръчам услугите на фирма Карголифт.

Наехме фирмата за да извърши преместване на мебелите, разделителите за вътрешни пространства и техниката ни от стария в новия ни офис.
Хамали Ташев – Карголифт извършиха изключително отговорно и професонално работата по преместването, което включва:

– предварителна подготовка на отделните компоненти
– опаковане с предпазна опаковка
– физическо пренасяне
– разполагане според предварително определения план
– разопаковане и почистване

Горещо препоръчваме услугите на Карголифт, защото със сигурност фирмата е една организация, която изключително професионално изпълнява поетите от нея ангажименти. При нужда от подобни хамалски и монтажни услуги, задължително отново ще се обръщаме кам Хамали Ташев – Карголифт.

Фирма: РУСАЛКА ХОЛИДЕЙЗ АД
Име: Евгения Банева
Длъжност: изпълнителен директор

РУСАЛКА ХОЛИДЕЙЗ

…..конкретната работа бе свързана с пренасянето на офис мебели, компютри, заседателна маса и тежка метална каса, при спазването на кратки срокове и под напрежение, заради неудобната локация на офисите.

Хамали Ташев – Карголифт извършиха поставените им задачи в зададения срок. Служителите са способни да изпълняват самостоятелно, без допълнителни указания и контрол поставените им задачи. Отговорно оперират с предоставеното им фирмено имущество.

За краткото време на съвместната ни работа те демонстрираха професионализъм и професионална подкрепа на останалите членове от екипа…..

Фирма: PONS България
Име: Владимир Колев
Длъжност: управител

ПОНС България ЕООД

Наехме Хамали Ташев – Карголифт във връзка с преместването на складовете на Понс България в новия ни логистичен център.

…добро впечатление ни направи трезвата и реална преценка за работата, която предстоеше.

Преместен беше склад с над 160 палета със специализирани издания и литература, които трябваше да бъдат окрупнени и надлежно фолирани. Изключително важно за нас бе, литературата да не пострада при преместването, както и то да бъде извършено само в рамките на един уикенд.

Доволни сме, че Хамали Ташев – Карголифт успяха изцяло да оправдаят нашите очаквания…..

Фирма: SEERC
Име: Светла Баркова
Длъжност: офис мениджър

SEERC - South East Europe Research Corp.

…..Хамали Ташев-Карголифт, успешно извършиха преместване на един от нашите офиси. Служителите на фирмата са точни, прецизни и отзивчиви. Пренасянето на всички мебели и материали от офиса се извърши по план, в уговорения ден и час, без възникнали проблеми…..

Фирма: HL DISPLAY България
Име: Доброслава Мирчева
Длъжност: управител

HL DISPLAY България

Наехме фирма Карголифт, за да извърши преместването на нашия офис и склад с прилежащото оборудване /работни места, специализирана офис техника, обзавеждане, стелажи и стока/.

…Бяхме приятно изненадани още при първата ни среща с представител на фирмата – получихме конкретни обяснения за това, как точно ще протече процесът по преместването, насоки за нашата предварителна подготовка, както и предполагаемото време, което ще отнеме…

В деня на пренасянето, работата протече гладко и съобразно предварителните ни разчети. Екипът на Карголифт се отличи с голям професионализъм, бързина и изключително отговорно отношение към пренасяното имущество. Радостни сме, че въпреки тежките условия срещнахме само ведри и усмихнати лица…..

Фирма: ДИТ-М ООД
Име: инж. Димитър Плачков
Длъжност: управител

ДИТ-М ООД

С настоящата референция даваме нашата висока оценка и препоръчваме фирма Карголифт ЕООД, като надежден партньор за преместване на офиси. С професионалното си отношение, компетентност и добре подготвен екип, фирмата извърши отлично дейностите по пренасяне на нашия офис, в това число :

– предоставяне на кашони за опаковане на багаж
– пренасяне на мебели
– опаковане и пренасяне на офис техника
– транспорт
– товаро-разговарна дейност

След приключване на пренасянето, спокойно можем да препоръчаме фирма Карголифт – Ташев, като коректен и надежден партньор…..

Фирма:
Име: Радостина Купенова
Длъжност: …един доволен клиент

Радостина Купенова

…пренесохме голямо количество мебели от място извън София до централен софийски квартал.

Всичко беше направено много коректно и професионално.
Нямаме никакви забележки към хората, с които работихме!

Бих препоръчала Вашите услуги и на други хора или фирми…

Фирма: LTI ltd.
Име: Ралица Узунова
Длъжност: търговски мениджър

LTI ltd.

Наехме Карголифт ЕООД за преместването на нашия офис в София.
Изключително приятно впечатление ни направи личната ангажираност и разбиране за конкретните нужди на фирмата ни от страна на г-н Иван Ташев…

В деня на преместването работата беше извършена експедитивно, чисто и с голямо внимание. Служителите на фирмата са усмихнати млади хора, които реагират напълно адекватно на всеки възникнал в движение казус и са много грижовни към имуществото на клиентите си…

При необходимост със сигурност бихме потърсили отново услугите на Карголифт ЕООД и горещо ги препоръчваме като надежден и стабилен партньор за всеки, който се нуждае от пренасяне и транспорт.

Фирма: КИВИ България ООД
Име: Г. Тордия
Длъжност: управител

КИВИ България ООД

… Настоящата референция се издава на Карголифт ЕООД, в уверение на това, че същата е изпълнила стриктно и професионално своето задължение, да пренесе и транспортира офис обзавеждането ни в София.

В резултат бихме могли категорично да определим фирмата като добър и надежден партньор, който успешно и безпроблемно извърши възложената му работа. Останахме изключително доволни от коректноста и отговорноста, показани от техния екип.

Затова смятаме, че с основание можем да препоръчаме услугите на Карголифт ЕООД на всички фирми и организации, ценящи високия професионализъм и качествено обслужване …

Фирма: БАЛКАН ПРОПЪРТИС 07 ЕООД
Име: Томас Лафчис
Длъжност: управител

БАЛКАН ПРОПЪРТИС 07 ЕООД

…макар и да потърсихме услугите на дружеството едва един ден преди планираното преместване на мебелите и оборудването ни, г-н Ташев намери време да посети офиса ни за оглед обема на багажа и с цел представяне на точна оферта за услугите на дружеството. На следващия ден, точно в уговорения час, започна преместването…

Останахме изключително доволни от работата на Карголифт, които в рамките на деня успяха да извършат няколко курса с камионите. Не бяха нанесени никакви щети по офис мебелите, нито по настилките и стените на новия ни офис…