Карголифт - интелигентни решения за Вашето преместване

Кои сме ние?

Фирма Хамали Ташев - Карголифт е специализирана в сферите на хамалските и монтажните услуги.

Седемте години опит в този силно конкурентен бранш ни научиха , че да спечелиш доверието на клиента е трудно , но още по-трудно е да го запазиш. Именно затова сме горди , че повече от 80 % от работата ни е свързана с хора и фирми , които са ползвали нашите услуги , или на които сме били препоръчани от други наши клиенти. За нас отговорността , професионализмът , коректното отношение и бързината стоят на първо място във всяко едно начинание.

Специализирани сме в преместването на жилища , офиси , мебели , бяла и черна техника, апаратура , пиана , каси и сейфове , товарене и разтоварване на камиони и вагони , монтаж и демонтаж на мебели , кухненско обзавеждане , гардероби , секции, складови системи и стелажи и др.

Партньори

Дългият ни опит и познания , накараха нашите клиенти да ни се доверят при монтажа на стелажни и складови системи , палетни стелажи , складови системи тип мецанин и др. В резултат на това в момента сме партньори с водещите фирми в отрасъла , а зад гърба ни са успешно изпълнените проекти за складови системи на ПУМА България , СПОРТ ДЕПО , МОБИЛТЕЛ , ХУСКВАРНА България , НЕЛАС авточасти, ПЕЖО България , ОПЕЛ България , ТРЕЙС-ИПОМА , ТОКУДА БАНК и др.

Към това, което предлагаме ще прибавим и транспортните услуги в София и страната с бусове и камиони от 1.5 до 10 тона, специализирани услуги с кран и мотокар.

Използвам случая да поздравя нашите редовни клиенти. За всички останали се надявам , че чрез посещението на този сайт , ще поставим началото на едно дълго и полезно сътрудничество.

С уважение,

Иван Ташев