Цени

Възползвайте се от 5% намаление - за всяко преместване, извършено в събота или неделя и съгласувано в подходящ за нас час

Дългогодишният ни опит показва , че най-коректния начин за определяне на цената е огледът /изключвайки малките премествания/. Той позволява на място наш консултант да прецени конкретните условия , да се направи опис на нещата , да се уточнят подробностите като опаковка , де/монтаж , дата и час на преместването , и не на последно място , Вие ще се запознаете лично с хората , на които ще поверите имуществото си. Огледът е безплатен и неангажиращ.

Ако все пак оглед е абсолютно невъзможен , цена за услугата би могла да се даде и по телефона. Направете списък на големите неща в апартамента , които ще се местят , проверете дали и на двата адреса има работещи асансьори и се обадете – ние ще попитаме за останалото.

Цени за хамалски услуги

Определят се след безплатен оглед на място или подробно описание по телефона /за малки премествания/

Цени за транспортни услуги

За бусове и камиони до 2 тона :
- в София 25-30 лв/час ( минимално време за ангажиране 1ч 30мин )
- извън София 0.70-0.90 лв/км ( заплащат се и двете посоки )

ВНИМАНИЕ НЕКОРЕКТНИ ОФЕРТИ !!!

Много “фирми” практикуват обявяването на ниска цена при първия разговор по телефона , като в последствие в деня на местенето , когато вече сте притиснати от времето , използват и най-малкия повод за започването на пазарлъци , при които първоначално обявената цена обикновено се увеличава с пъти !!!

ЦЕНА ЗА ХАМАЛСКА УСЛУГА НА ЧОВЕКО-ЧАС ?!?

В повечето случаи това е един хитро заложен капан, в който попадат немалко хора. Нашият съвет е да изисквате от фирмите, които предлагат хамалска услуга на човеко-час предварително да Ви информират колко максимално ще трае преместването на Вашият багаж. В противен случай не можете да сте сигурни дали предполаганите от Вас 2-3 часа за преместване няма да се превърнат в 4-5 часа или повече. А ако Вие работите на час – каква ще е мотивацията Ви да свършите дадена работа за 3 часа, а не за 6 часа например?

Цена за час би могла да се даде единствено за транспортни услуги в града, понеже разстоянията, които се изминават са кратки, като същевременно са свързани с ангажиране на камион за престой за товарене и разтоварване, движение в натоварен трафик и т.н.

Посочените тук цени са без включен ДДС.